Published On: 15 de maig de 2015Categories: Uncategorized

El PCV renova el seu conveni amb el CSIC per a fomentar la celebració de congressos

El Consell Superior d´Investigacions Científiques (CSIC) i el Palau de Congressos de València van firmar ahir, 14 de maig, la renovació del seu conveni per a la celebració de congressos i reunions científiques en la ciutat de València. Les dos institucions...

El Consell Superior d´Investigacions Científiques (CSIC) i el Palau de Congressos de València van firmar ahir, 14 de maig, la renovació del seu conveni per a la celebració de congressos i reunions científiques en la ciutat de València. 
Les dos institucions volen preservar, fomentar i potenciar la qualitat i l´excel·lència en l´organització i celebració d´actes científics i tecnològics, promoguts o recolzats pels professionals del CSIC, en les instal·lacions del Palau de Congressos de València. Este conveni ha afavorit la celebració a València al juliol de 2014 de la 37a Conferència Internacional de Física d´Altes Energies (ICHEP) , considerada la cita més rellevant per a la comunitat de físics, o el pròxim Congrés de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular que tindrà lloc al setembre. 
Llig la nota de premsa completa ací.