Published On: 29 de octubre de 2021Categories: Turisme de reunions

Coneixes la secció El personatge del mes? A l’octubre és… Bárbara Díaz!

La directora de Congressos i Organització d'Activitats la Fundació ADEIT de la Universitat de València treballa amb el nostre equip en diverses candidatures d'esdeveniments internacionals

El Palau de Congressos i ADEIT mantenen un acord de col·laboració per a impulsar el turisme de reunions a València

“L’ambaixador del Palau de Congressos juga un paper fonamental com a promotor de la ciutat. Com a professional valencià, de reconegut prestigi, coneix a la perfecció i sap transmetre els avantatges de treballar en una seu amb la capacitat i amb uns recursos com els que ofereix l’edifici. Està compromès amb València”.

Així defineix Bàrbara Díaz, directora de Congressos i Organització d’Activitats de ADEIT, Fundació ADEIT de la Universitat de València, a l’ambaixador, figura ‘clau’ per a impulsar el turisme de congressos de la nostra ciutat. I afegeix que des d’ADEIT “s’aporta este plus de coneixement del seu entorn, del seu prestigi, dels seus múltiples i extenses relacions i del seu marc legal. En ser mig propi de la Universitat, tractem també de generar sinergies aproximant les activitats al seu entorn socioeconòmic”.

En les trobades celebrades entre l’àrea comercial del Palau de Congressos de València, que lidera Encarna Soler, i ADEIT Fundació Universitat-Empresa de València, sorgeix immediatament en la conversa esta descripció de l’ambaixador, amb qui els dos equips tenen una complicitat especial. L’ambaixador és la raó de ser del treball de les dos entitats, que van de la mà gràcies a l’acord de col·laboració que mantenen des de 2016 amb un gran propòsit: atreure nous esdeveniments de significatiu impacte econòmic i social per a València.

Actualment, treballen en diverses candidatures d’importants trobades científiques internacionals i fins hui s’han celebrat amb èxit a la ciutat de València diversos congressos de gran importància a nivell mundial. La 22 edició del GR22 “International Conference on General Relativity and Gravitation”, la 13 edició de la “Eduardo Amaldi Conference on Gravitational Waves”, el SIP/IOBC 2019 “International Congress on Invertebrate Pathology and Microbial Control & 52 Annual Meeting of the Society for Invertebrate Pathology &17th Meeting of the IOBC-*WPRS Working Group són alguns d’ells.

Bàrbara coneix el sector MICE des de fa més de 20 anys. Està especialitzada en l’organització de congressos i esdeveniments i, des de fa 6 anys, abandera el Departament de Congressos i Organització d’Activitats de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. Quan li preguntem per la seua labor al costat de l’equip del Palau de Congressos, estes són les seues paraules: “La nostra experiència és la del treball en equip. El nivell d’exigència, l’anticipació i la supervisió dels elements que entren en joc en l’organització d’un congrés són, juntament amb la satisfacció del client, el principal leitmotiv”.

Ací pots consultar els congressos d’ADEIT.