Published On: 15 de gener de 2009Categories: Uncategorized

`El públic
de València és un dels més agraïts´

Tan prompte com s´anuncià que Andreu Buenafuente actuava a València, la centraleta del Palau no va deixar de sonar preguntant quan eixien a la venda les entrades per a l´espectacle de la Gira `Terrat Pack´. Una representació en què el presentador catòdic pujava...

Tan prompte com s´anuncià que Andreu Buenafuente actuava a València, la centraleta del Palau no va deixar de sonar preguntant quan eixien a la venda les entrades per a l´espectacle de la Gira `Terrat Pack´. Una representació en què el presentador catòdic pujava a l´escenari compartint monòlegs amb tres dels seus col·laboradors, Jordi Évole, Berto Romero i José Corbacho.

No era la primera vegada que ens visitava, així que amb el cartell penjat d´`entrades esgotades´ vam poder parlar amb ell perquè ens contestara algunes preguntes.

Per què tries el Palau per als teus espectacles a València?

No és la primera vegada que ho faig. Ja vaig fer des d´aquestes instal·lacions el meu programa televisiu en directe per a tota Espanya. Enfront d´altres recintes el Palau és un lloc molt càlid que et permet estar molt prop del públic i observarne les reaccions.

Com el tracta el públic de València?

Per a mi és un dels més agraïts, entenc que perquè s´ha hagut de treballar molt més poder seguir-me en la meua etapa autonòmica. Estar ací amb ells és vindre a gaudir.

Com sorgeix aquesta aventura de monòlegs?

Bé, va ser un poc perquè com que no tenim prou amb el programa en la televisió, volíem treballar un poc més? (rialles). Tot sorgeix perquè vam pensar que una iniciativa d´aquest tipus podria tindre una gran acceptació i de moment així ha sigut. És un plus per a gaudir professionalment.

I quan descanseu?

La veritat és que descansem poc. Encara que no tots els caps de setmana tenim gira, entre la tele i aquests espectacles ens queda poc de temps lliure.

Amb aquestes premisses i un humor intel·ligent com al que ens té acostumats, Buenafuente i els seus xics van fer riure a les vora tres mil persones que van poder viure el seus monòlegs en directe.