Published On: 23 de setembre de 2013Categories: Uncategorized

El XXVIII Congrés AECOC de Gran Consum

El Palau de Congressos de València acull novament un gran esdeveniment organitzat per AECOC: El XXVIII Congrés AECOC de Gran Consum, que tindrà lloc els dies 23 i 24 d´octubre de 2013. Com resa la web oficial, el consumidor ha canviat. La seua manera de...

El Palau de Congressos de València acull novament un gran esdeveniment organitzat per AECOC: El XXVIII Congrés AECOC de Gran Consum, que tindrà lloc els dies 23 i 24 d´octubre de 2013.

Com resa la web oficial, el consumidor ha canviat. La seua manera de comportar-se hui no té res a veure amb la d´ahir i menys encara amb la de demà. En la recerca de noves oportunitats, amb més de 1200 assistents, l´organització pretén entendre a aquest nou consumidor, estudiar-li, perseguir-li, posar-se en la seua pell i, sobretot, escoltar-li.

Entre els ponents figuren Juan Roig, President d´Honor d´AECOC i President de MERCADONA, l´economista José María Gay de Liébana, George Plassat, President del Grup CARREFOUR, el guardonat cuiner Quique Dacosta i Pedro Espinosa, gerent de LLAO LLAO i Premi Jaume I a l´Emprenedor 2013.

Informació i inscripcions en la web oficial