Published On: 30 de maig de 2018Categories: Espectacles

En l’elecció de la seu per a un concert, què és el més valorat?

Per a tots els artistes o grups que actuen en un concert o espectacle, hi ha uns factors bàsics que els organitzadors tenen en compte a l'hora de seleccionar espais per a programar una gira

Per a tots els artistes o grups que actuen en un concert o espectacle, hi ha uns factors bàsics que els organitzadors tenen en compte a l’hora de seleccionar espais per a programar una gira

 

  1. Imprescindible un bon marc.

La sala és la finestra a través de la qual ens arriba la posada en escena. Moltes vegades, el cantant preferix un escenari pròxim al públic, capaç de proporcionar una interacció amb ell, que els grans aforaments no permeten. Per això l’auditori, a més de tindre una visibilitat adequada, deu mantindre un equilibri entre capacitat i proximitat. És a dir, permetre posades en escena d’una certa envergadura, capaços d’atorgar teatralitat a l’acte, però amb una proximitat de l’audiència.

 

  1. So òptim i il·luminació personalizable.

Hem de ser capaços de sentir o sentir l’espectacle de la mateixa manera, des de qualsevol part del recinte. El so deu de ser capaç d’embolicar-nos, de fer-nos reviure l’espectacle, encara amb els ulls tancats, no oblidem que sovint, durant les actuacions es graven recursos audiovisuals per a posteriorment ser difosos. Esta elevada qualitat del sistema electroacústic s’aconseguix amb elements dissenyats per a proporcionar gran fidelitat en altes freqüències, que a més disminuïxen la distorsions al màxim, com el sistema Line Array. Així mateix, la tecnologia LED d’alta qualitat, és la que proporciona la il·luminació escenogràfica de major potència i eficiència, a més de l’estalvi energètic i de manteniment que suposa, permet exercir un gran control i crear diferents ambients dotant de personalitat pròpia cada esdeveniment.

  1. Espais per a tot i personal especialitzat.

El comptar amb espais per a instal·lació de taquilles o venda de merchandising, suposa un plus a l’hora de generar més ingressos i adequar-se a les necessitats del client. El suport de personal entrenat pot agilitzar les cues del públic i minimitzar les esperes, contribuint que l’experiència siga perfecta.

 

 

 

  1. Simplificar els muntatges.

El temps és un recurs valuós i limitat, per això és molt interessant el disposar d’elements que facen més senzilles les tasques d’estiba i el trasllat de materials de qualsevol tipus, com l’attrezzo. Una zona àmplia d’accés, amb diferents tipus de molls de descàrrega, rampes i plataformes adaptades als distints vehicles i una connexió directa amb l’escenari, és un recurs essencial si volem minimitzar hores de muntatge i desmuntatge, i per tant costos en el pre i postevento.

 

  1. Serveis addicionals.

A més dels espais necessaris per a la celebració del concert, hi ha aspectes que faciliten l’organització de l’esdeveniment, com el comptar amb un proveïdor únic, propi de la seu, que oferix servicis a la carta: catering, pancartes, guarda-roba, …, a disposició del client.

 

Al Palau de Congressos de València hem tingut en compte estos detalls i molts més. Els més de 465.000 espectadors que han disfrutat d’algun espectacle en les instal·lacions, ja han sigut testimonis del resultat. Musicals com Hoy no me puedo levantar o Mamma Mia!, , espectacles de dansa protagonitzats per Sara Baras, Julio Bocca o Joaquín Cortés, concerts de música clàssica, actuacions de màgia i humor com Les Luthiers, programes de televisió, i artistes de la talla de Raphael, Manolo García, Bunbury, Ismael Serrano, Joan Manuel Serrat, Waterboys o Michael Nymann, són alguns dels més de 185 concerts i actuacions que ja han passat pel nostre escenari.

No deixes de consultar el nostre nou dossier d’espectacles on et descobrim tot el que necessites saber per a organitzar el teu esdeveniment.

Sol·licita-ho en la següent adreça palcon@palcongres- vlc.com.