Published On: 1 de octubre de 2008Categories: Uncategorized

Electrolux conquista el Palau

La multinacional sueca Electrolux que agrupa, entre altres, a les marques AEG, Zanussi i la pròpia Electrolux, va convertir durant una setmana el Palau de Congressos en el millor aparador per els seus productes. L´objectiu era la presentació de les noves gammes...

La multinacional sueca Electrolux que agrupa, entre altres, a les marques AEG, Zanussi i la pròpia Electrolux, va convertir durant una setmana el Palau de Congressos en el millor aparador per els seus productes. L´objectiu era la presentació de les noves gammes d´electrodomèstics als responsables de compres de la majoria de les cadenes d´electrodomèstics i centrals de compres de tot Europa.

Aprofitant al màxim la versatilitat dels més de mil metres de zona d´exposició del edifici, Electrolux va configurar a manera de petits salons, els espais per mostrar les novetats a rentaplats, rentadores, assecadores, tot el equipament per a la cuina. Àrees en les quals es ubicaven unes zones de seient des d´on els assistents podien, a més d´observar els productes, atendre les explicacions comercials.

Des de assecadores que utilitzen menys energia, vitroceràmiques de nous colors o rentaplats que funcionen amb energia solar, fins a una nova gamma d´electrodomèstics en color negre brillant, el Palau va ser inundat per desenes de equips amb l´última tecnologia.

Aquests últims avenços també es van traslladar al auditori principal de l´edifici on es va instal·lar una gran pantalla de leds de prop de 50 m2 a través de la qual els directius van presentar les estratègies de futur de la companyia.