Published On: 5 de abril de 2019Categories: Congressos

Els congressos són per a la primavera

Congressos mèdics, científics, tecnològics o econòmics omplen l'agenda primaveral del Palau de Congressos de València.

Congressos mèdics, científics, tecnològics o econòmics omplen l’agenda primaveral del Palau de Congressos de València.

Durant la primavera, els colors de València canvien i el visitant experimenta de primera mà l’àmplia varietat de tonalitats de les flors que es deixen veure en molts racons de la nostra ciutat.

De la mateixa forma, l’activitat congressual creix a la primavera. Esta estació, junt amb la tardor, són les èpoques de celebració de més esdeveniments d’esta tipologia, contribuint a desestacionalizar el turisme a la ciutat.

Si bussegem en l’agenda primaveral del Palau de Congressos de València, veurem que ens esperen una desena de congressos, internacionals i nacionals, al 50%. A estos actes acudiran 7.000 delegats, generant més de 21.000 pernoctacions a València.

Fent un recorregut pels congressos que estan a punt d’arribar, trobem, liderant la llista, els del sector mèdic, com el EKS ArthroplastyConference, que reunirà els principals especialistes en cirurgia de genoll, el Congrés de la Societat Espanyola d’Immunologia Clínica, Alergología i Asma Pediàtrica (SEICAP), que abordarà els trending topics en immunologia clínica, interactuant amb la societat valenciana mitjançant tallers o la “Fira de la Salut” per a pacients i familiars, el XLV Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Reumatología (SER), el qual reunirà 1.500 professionals a València o el 32 Congrés de la Societat Espanyola d’Arterioesclerosi, on es presentaran les últimes novetats en el diagnòstic i tractament de l’arterioesclerosi. 

No menys important és el sector tecnològic, el qual pren força el mes de juny amb la celebració del 7th Global 5G Event i la European Conference on Networks and Communications. Estos dos congressos, que reuniran 1.000 experts de tot el món en tecnologia 5G, convertiran València en la Capital Mundial de la Tecnologia. Els seus objectius seran presentar les últimes novetats d’estes xarxes de comunicacions, incloses les solucions de núvol i virtualització, les tecnologies de gestió i les àrees d’aplicació vertical. 

Junt al mèdic i tecnològic, l’àmbit econòmic i científic també estaran presents en la cartera dels pròxims dos mesos. Fòrums com el Congrés de AECOC Fruites i Hortalisses, cita de referència per a les empreses que conformen la cadena agroalimentària del sector hortofructícola espanyol, el IX Congrés de la Federació Espanyola de Mudances (FEDEM), que posarà sobre la taula el futur d’este sector i farà balanç de les seues activitats, o el 11th International Conference on Porus Mitjana and Annual Meeting, la societat internacional de la qual Interpore aterra a València després de passar per Nova Orleans (USA) en la seua passada edició, són algunes de les trobades més destacades d’esta temporada.

 

Més events en:

https://www.palcongres-vlc.com/va/agenda