Published On: 13 de maig de 2021Categories: Graduacions

Les emocions de les graduacions tornen al nostre edifici

El Palau de Congressos acull la Cerimònia de Graduació de Florida Universitària

Prop de 1.400 persones viuran experiències personalitzades a l’Auditori 1

Si fa poc vos comptàvem l’il·lusionats que estàvem de tornar a acollir, durant este mes, diversos esdeveniments multitudinaris que ompliran d’activitat el nostre edifici, hui vos portem este post carregat de noves emocions. Emocions que comparteix l’equip del Palau de Congressos de València amb els organitzadors i organitzadores d’esdeveniments. I encara més! Les emocions d’estudiants de la Universitat que, molt prompte, afloraran al nostre Auditori 1, durant la cerimònia de graduació, on compartiran els seus infinits somnis que estan per arribar després de finalitzar els seus estudis.

La seua il·lusió al costat de la de les seues famílies i el professorat torna al nostre edifici!

El 9 de juliol se celebrarà la Cerimònia de Graduació de Florida Universitària. Un acte que pretén reconéixer la dedicació dels alumnes i alumnes als seus anys intensos d’estudi. Una trobada que enguany, amb més ímpetu que mai, es convertirà en un dels moments més especials de les seues vides i reunirà més de mil persones. Un nou esdeveniment multitudinari que se suma als que estem celebrant en el Palau de Congressos i se celebrarà amb estrictes mesures de seguretat.

Ací t’informem dels diferents protocols que hem posat en marxa en l’edifici per a garantir, en tot moment, la seguretat de la graduació.