Published On: 4 de Juliol de 2022Categories: Corporatiu

“En el Palau de Congressos sóc la més feliç del món”

Amable, resolutiva, bona persona, compromesa amb el seu treball… Per estes qualitats i moltes més, la nostra companya Luz és el Personatge del Mes

Luz, responsable de l’equip de neteja, és el Personatge del Mes de Juliol

Tots els mesos, en el blog i la home de la nostra web voràs una persona destacada, que solem ressaltar per la seua implicació amb el Palau de Congressos, especialment, i per la seua qualitat humana. Fins ara, hem destacat en esta secció a ambaixadors i ambaixadores, empreses proveïdores, entitats amb les quals hem estret aliances i a la plantilla.

I ha sigut arribar juliol, el nostre mes de l’aniversari, i dedicar-lo a una de les persones que ens acompanyen des de l’any de la inauguració de l’edifici, en 1998. L’equip del Palau de Congressos té el gran honor de compartir el seu treball amb una de les persones més veteranes de l’entitat.

Luz és la responsable de l’equip de neteja i una de les persones més compromeses amb la cura del medi ambient. Habitualment, durant els esdeveniments, coordina un equip diari de vuit dones i homes que mantenen l’edifici en perfecte estat de revista i, a més, és responsable que els residus generats per l’activitat, es depositen correctament en l’ecoparc per al seu posterior reciclatge. Han passat 24 anys des que va debutar ací . Quasi un quart de segle d’experiència i vocació pel seu treball, amb un equip del qual se sent orgullosa de pertànyer i en un edifici al qual ella mateixa titlla de “únic” per “saber no solament evolucionar amb el temps, sinó per aconseguir despuntar com un “Palau de Congressos innovador i tecnològic”.

Luz conversa amb l’àrea de comunicació i des de l’inici de l’entrevista ens dona el titular d’este post “Sóc la més feliç del món en el Palau de Congressos”. Amb una personalitat irresistible, carregada d’il·lusió i energia. És amable, 100% dedicada al Palau de Congressos i a les persones que treballen en ell. Té una gran capacitat de resolució, és eficient i flexible a l’hora d’adaptar-se a qualsevol tasca.

Este post va per tu, per ser com eres!