Published On: 17 de setembre de 2020Categories: Turisme de reunions

‘En estos moments, les instalacions del Palau de Congressos són les ideals’

Els clients parlen sobre la posada en marxa del nostre protocol de seguretat

Després de l’èxit dels primers esdeveniments, avancem en la nostra activitat amb les màximes garanties

Les instal·lacions del Palau de Congressos de València són les ideals per a les circumstàncies que estem travessant. El públic ha pogut assistir en condicions de seguretat a les sales i en els descansos, i per tant, complir amb les expectatives que teníem.”

Estes paraules pertanyen al president de la Fundació Iberian Livemed Institute, en col·laboració amb Livemed Ibèria i organitzador del “Programa d’Actualització en Atenció Primària per a Medicina Familiar i Comunitària, Manuel García Abad, qui ens dóna el seu testimoniatge després de finalitzar este acte formatiu, en el qual s’ha implementat amb èxit l’estricte protocol de seguretat en tots els àmbits d’actuació, tenint en compte, a més, que ‘els alumnes són professionals de la salut, metges d’atenció primària i, per tant, havíem d’extremar amb ells les mesures de seguretat’.

Després de celebrar amb èxit els primers esdeveniments en el nostre edifici, gràcies a la implantació de les mesures de seguretat, avancem en el desenvolupament de la nostra activitat i actualment estem treballant al costat dels nostres clients en la preparació dels pròxims. La capacitat dels auditoris i el compromís de l’equip per la creació d’un entorn segur han estat la clau perquè els organitzadors troben en el nostre recinte, la possibilitat de complir amb els aforaments i els distanciaments socials indicats per les autoritats sanitàries. A més, continuem en el desenvolupament de projectes innovadors, com el grup de treball ODS que promou el compromís sostenible en la celebració d’esdeveniments o proposant solucions adaptades a les noves necessitats del client, amb una potent base tecnològica, per a esdeveniments virtuals o híbrids.

L’equip ha tancat durant este estiu 6 nous congressos i convencions i s’han donat d’alta 33 expedients, presentant-se 7 noves candidatures d’esdeveniments. A més, si les circumstàncies ho permeten, l’agenda del Palau té confirmats 15 esdeveniments fins a final d’enguany. 

Si necessites ampliar la informació, podeu consultar la notícia completa ací.