Published On: 10 de Juliol de 2023Categories: Palau de Congressos

Enguany invertirem 3,6 milions d’euros tecnologia, innovació i sostenibilitat

El Palau de Congressos de València ha sigut un emblema arquitectònic i un punt de referència per al turisme de reunions a la ciutat durant els últims vint-i-cinc anys.

Amb la nostra llarga història d’èxits, estem a punt d’embarcar-nos en una nova fase emocionant gràcies a les inversions que es realitzaran durant l’exercici 2023. Aquestes inversions, que aconseguiran els 3,6 milions d’euros, milloraran les instal·lacions existents i permetran continuar contribuint al posicionament de València com a destí líder en el sector de congressos i convencions.

En aquesta aposta inversora, la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat continuaran sent els grans pilars de la nostra estratègia. En aquesta línia s’inclouran, entre altres: la instal·lació de plaques solars per a autoconsum de l’edifici, que generaran aproximadament un deu per cent de l’energia consumida, lluminàries LED, que contribuiran al fet que el 90% de l’edifici s’il·lumine amb aquesta tecnologia i la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics en el pàrquing.

Amb aquest mateix objectiu, s’actualitzaran alguns espais i comptarem amb millors equipaments audiovisuals, entre els quals es troben projectors de major potència i pantalles amb una major superfície als auditoris.

I això no és tot. Està prevista la creació d’un bessó digital de l’edifici. Aquest model intel·ligent permetrà, no sols augmentar l’eficiència en el manteniment i control de les instal·lacions, sinó realitzar propostes més reals i interactives a les empreses organitzadores, que podran recrear en un format digital, diferents formats de muntatge per als seus esdeveniments.

Aquestes seran algunes de les claus que milloraran encara més, l’experiència del nostre públic, adaptant l’edifici a les noves tendències del sector MICE i consolidant-lo com a seu competitiva a nivell congressual nacional i internacional.

Descobreix ací altres accions que estem preparant per a l’any del nostre 25 Aniversari.