Published On: 4 de març de 2020Categories: Corporatiu

L’equip de restauració i els clients continuen treballant en noves experiències gastronòmiques

La nostra cuina posa tota la seua il•lusió en el rostidor

Una de les àrees amb les quals continuem desenvolupant estratègies i noves tendències per a satisfer als nostres clients,  una vegada remeta la pandèmia del Covid-19, i així ho recomane l’OMS, és la nostra cuina.

Hem elaborat este post des de la nostra part més emocional. Amb els nostres sentiments a flor de pell i el cor al descobert.  Perquè la cuina continua unint, emociona i transmet sensacions úniques.

L’equip de restauració del Palau de Congressos de València treballa per a oferir en un futur pròxim diverses experiències gastronòmiques amb l’objectiu  d’aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i que se senten com a casa.

 

I com ho farà?

Posant en valor la nostra dieta, la dieta mediterrània. Proposem aliments de proximitat, donant prioritat a les verdures, hortalisses i fruites i els adaptem tant a les nostres receptes amb història com a les internacionals, segons les necessitats actuals dels nostres clients, que cada vegada busquen una gastronomia més saludable (healthy).

Presentant els aliments en una innovadora i original posada en escena. La simfonia cromàtica dels aliments, la textura en boca, l’aroma i el contrast de sabors desperten els sentits dels clients. Unim la qualitat dels aliments amb l’estètica a l’hora de presentar-los, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim confort i diversió entre els clients.

Networking i experiències úniques en el nostre edifici. Mitjançant les estacions de mercat, convidem al públic a desplaçar-se a qualsevol lloc de l’àrea d’exposició i recórrer tots els estands. D’aquesta forma, facilitarem la relació dels assistents mentre mengen.

En línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, l’embalatge del nostre menjar per a portar és de material reciclat i és una de les nombroses accions que estem desenvolupant per a pròxims congressos. També treballem en la reducció del plàstic. En total la reducció estimada quant al seu ús en gastronomia és d’un 98%.

 

Si desitges ampliar a l’informació, pots consultar este link