Published On: 28 de gener de 2022Categories: Corporatiu

L’equip de Nunsys és el nou ‘Personatge del Mes’

El nostre aliat tecnològic ha rebut recentment el guardó com a empresa innovadora dels Premis ASECAM 2021

Vols saber més sobre per què ho enaltim durant este mes? 

Coneixem el gran potencial dels nostres aliats estratègics en tecnologia, l’equip de Nunsys, amb els quals treballem des de 2017, i no ens estranya que reba diversos guardons per la seua trajectòria. L’últim, l’atorgat per ASECAM, en els seus Premis 2021, en la categoria empresa innovadora. Així que no hem dubtat a enaltir-los com a ‘Personatge del Mes’, en esta secció del blog.

Este premi reconeix la col·laboració d’esta empresa d’origen valencià, amb entitats, com el Palau de Congressos, que aposten fortament per la innovació. La combinació de diferents tecnologies per a oferir solucions úniques, s’alinea amb l’estratègia de la seu congressual, de manera que els dos formen un tàndem perfecte, amb una clara orientació al client i a les noves tendències.

El treball i la coordinació de l’equip de Nunsys i el Palau, és fonamental perquè l’edifici romanga com a seu tecnològica d’avantguarda. Gràcies a esta sinergia, el Palau de Congressos pot oferir un servei integral a mesura, que millora l’experiència d’assistents i complementa els espais versàtils que té l’edifici i li proporciona una major competitivitat enfront d’altres seus.

Entre els projectes audiovisuals implantats en l’edifici amb la seua col·laboració, destaca la pantalla de Leds de 15 m² de l’entrada principal i el sistema de cartelleria digital intel·ligent en l’entrada de les sales que, a més d’afavorir la sostenibilitat en esdeveniments, permet conéixer si la sessió està en marxa, descarregar el programa amb actualitzacions d’última hora, donar avisos als assistents o oferir múltiples opcions de patrocini, que constitueixen una font addicional d’ingressos per a l’organitzador.

T’agradaria conéixer totes les nostres possibilitats tecnològiques? Ací

Nunsys és una companyia especialitzada en la implantació de solucions integrals de tecnologia. Actualment, està integrada per més de 600 professionals amb una àmplia experiència en el sector TIC i amb setze delegacions repartides per tot el territori nacional.

Durant els últims anys ha rebut nombrosos reconeixements, com el guardó Primera Empresa Espanyola reconeguda en Ciberseguretat Industrial, que atorga la companyia internacional Kaspersky, el Premi Cambra València a la ‘Iniciativa Empresarial 2017 o el Premi a la Innovació, del Club de la Innovació de la Comunitat Valenciana.