Published On: 23 de desembre de 2021Categories: Corporatiu

L’equip del Palau de Congressos protagonitza ‘El personatge del mes’

La remuntada de l'activitat durant este any, clau d'este reconeixement

T’agradaria conéixer-nos amb més detall?

L’equip del Palau de Congressos treballa a l’uníson, com dos notes iguals en una peça musical. La labor de cada company i companya cobra especialment importància si va acompanyada del treball de la resta de l’equip. Tot gira entorn del nostre públic, a la vocació de servei a la societat i als grans ítems pels quals està orquestrada l’activitat. La tecnologia i innovació, la sostenibilitat, l’experiència de l’usuari, la ciutat i la seguretat. Cinc grans pilars que, al costat de les aptituds de la plantilla, fan que l’engranatge funcione a la perfecció. Un equip entregat a la sostenibilitat, a València, la ciutat en la qual té el gran plaer de gaudir-la treballant, a les inversions tecnològiques i a com oferir un espai segur.

La nostra directora, Sylvia Andrés, que lidera amb gran optimisme i confiança l’equip, destaca que “durant este exercici han aflorat amb més intensitat que mai les aptituds de cada membre de la plantilla. És un vertader orgull per a mi pertànyer a ell”.

I no sols són aptituds que es perceben de manera interna. Els clients i clientes han ressaltat, després de celebrar els seus esdeveniments en el Palau de Congressos, “el tracte positiu”, “la predisposició total”, “la forta implicació amb l’ambaixador” i “l’excel·lent comunicació amb l’equip”. Fins i tot, recentment, Valentini Amarantidou, directora executiva de l’Associació Europea de Societats de Neurocirurgia (EANS) ho va titllar com “un dels millors equips de reunions de tota Europa. Si vols descobrir més testimoniatges, pots consultar-los ací.

I tot durant este any, en el qual va començar a poc a poc l’activitat fins a remuntar considerablement. Només al novembre es van celebrar una vintena d’esdeveniments presencials, als quals van assistir prop de 10.000 persones. Una recta final que encara l’any vinent amb optimisme, sempre que la pandèmia no ressorgisca amb força.