Published On: 7 de juny de 2022Categories: Corporatiu

Esdeveniments sostenibles: la nova forma d’organitzar esdeveniments al Palau de Congressos

Segueix este full de ruta durant la celebració del teu esdeveniment i aporta el teu gra de sorra al planeta

Et convidem a ser partícip del nostre compromís global per la sostenibilitat

Si estàs pensant a organitzar un esdeveniment i contribuir al desenvolupament sostenible del planeta, t’oferim totes les eines per a aconseguir-lo.

L’equip del Palau de Congressos de València, en la seua estratègia de sostenibilitat global, s’ha marcat un gran repte en l’actualitat, que és el d’aconseguir una major conscienciació en sostenibilitat i, en paral·lel, enriquir l’experiència dels i les assistents als esdeveniments mentre es genera un impacte social positiu a la Comunitat Valenciana.

Amb motiu del Dia Mundial del Mediambient, hem llançat esta Guia de Bones Pràctiques per a l’empreses organitzadores, que pots descarregar ACÍ, on donem totes les claus per a minimitzar l’impacte mediambiental d’un esdeveniment.

Volem compartir amb tu el nostre entusiasme per fomentar estils de vida saludables i integrar en el dia a dia hàbits de conducta sostenibles. Construïm entre totes i tots una ciutat més verda.

Sabies que comptem amb l’experiència de més de 3.100 esdeveniments en els quals han participat 2,3 milions d’assistents? Esta trajectòria ens ha permès tenir un equip de treball especialitzat, que comprèn cada necessitat i assegura l’avanç en la implementació d’accions que permetin el compliment dels ODS. T’ajudem a crear esdeveniments sostenibles!

Descobreix algunes de les principals claus d’aquesta guia de bones pràctiques:

1.Promou la mobilitat sostenible. Et recomanem l’allotjament dels participants del teu esdeveniment en hotels annexos a l’edifici.

2.Suma’t a les tres ‘R’ de l’economia circular. Redueix, recicla i reutilitza.

3.Contribueix a una alimentació sostenible i saludable. Gràcies a la nostra aliança amb el Centre Mundial de València per a una Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), hem posat en marxa accions que contribueixen a la consolidació d’un sistema urbà sostenible. Apostem per la producció local i oferim menús sostenibles basats en la dieta mediterrània

4.Crea el llegat del teu esdeveniment. A més de reduir l’impacte mediambiental, pots exercir un impacte social positiu en la comunitat, enriquint i completant la teua experiència.

A través d’estes accions, t’animem que contribueixes a la transició cap a una realitat sostenible. Fomenta hàbits de vida saludables. Preveu el desaprofitament alimentari, no és una decisió econòmica, sinó social. Comunica a la societat el valor i repercussió del teu esdeveniment sostenible. Comparteix el teu compromís amb el dels teus participants, és una de les claus per a motivar als teus assistents.

Nostra (i teua) aposta per la sostenibilitat respon, en línia amb la nostra vocació social, el nostre compromís amb la ciutadania per a contribuir a assegurar la viabilitat futura del planeta. Aquesta aposta ens permet satisfer la demanda d’un públic cada vegada més conscienciat amb l’entorn, principalment a nivell internacional, la qual cosa al seu torn ens fa més competitius.