Published On: 1 de desembre de 2005Categories: Uncategorized

Espai versàtil

Els diferents actes que ha acollit el Palau de Congressos des que va ser inaugurat el 1998, posen de manifest la seua versatilitat; la capacitat per a celebrar des de congressos internacionals i convencions fins a concerts, simpòsiums o reportatges fotogràfics.No...

Els diferents actes que ha acollit el Palau de Congressos des que va ser inaugurat el 1998, posen de manifest la seua versatilitat; la capacitat per a celebrar des de congressos internacionals i convencions fins a concerts, simpòsiums o reportatges fotogràfics.No importa quina siga la convocatòria, hi ha un espai adequat per a cada esdeveniment.

En aquest sentit, el Palau de Congressos ha estat capaç de portar el Nadal a València amb dos mesos d´antelació. I és que, el passat mes d´octubre, l´equip de rodatge de l´espot publicitari del conegut anunci de la Loteria de Nadal va desembarcar als carrers de la ciutat i també visità el Palau. “El calb” com és conegut el protagonista del famós anunci, va rodar sota les ordres del director de cinema Benito Zambrano. Ambientat en els anys 50, una dotzena de cotxes d´època envolten el carrusel en què apareix Clive Arrindell “l´intèrpret que encarna el famós repartidor de la sort i més de cent extres figuren durant els cinc dies de rodatge. L´espot es va gravar en diversos punts de la ciutat.

A més del Palau de Congressos, també es van filmar escenes a la plaça de l´Ajuntament, a l´estació de Renfe i a la plaça de la Reina.

La neu, protagonista d´aquest espot, va convertir en un mantell blanc les immediacions del Palau de Congressos, on les escenes es van rodar de matinada per a no interrompre el trànsit diari.

El calb de la Loteria i el nou Fiesta Clive Arrindell porta sis anys donant vida a un esperit en l´anunci de la Loteria de Nadal.

L´actor anglés no concedeix entrevistes i té prohibit participar en cap altre espot «perquè no es trenque la seua màgia». Des que ell anuncia el sorteig, les vendes s´han incrementat entre un 6,5% i un 11,6%.

Diuen que fregar-li un dècim, dóna sort.

D´altra banda, les instal·lacions del Palau de Congressos també van estar escollides per a realitzar el reportatge fotogràfic del nou Ford Fiesta Brochure. Tot queda a casa, un cotxe que es fabrica a València i que a més confia en el màrqueting que pot aportar-li un edifici tan en consonància amb els nous temps, com és el Palau de Congressos.

Els dos esdeveniments han convertit el Palau de Congressos de València en un dels millors platós per al rodatge de qualsevol producte que vulga tindre una imatge de modernitat.

La versatilitat queda, sens dubte, demostrada.