Published On: 1 de desembre de 2007Categories: Uncategorized

Espectacles de Cap d`Any

En l´última setmana de novembre es congregaren al Palau de Congressos de Valencia dos cantautors magnífics: el cantautor cuba Silvio Rodríguez va oferir un concert dins de la gira Silvio Rodríguez Gira´07 que lncloia cancons compostes entre 1968 i 1970, i el...

En l´última setmana de novembre es congregaren al Palau de Congressos de Valencia dos cantautors magnífics: el cantautor cuba Silvio Rodríguez va oferir un concert dins de la gira Silvio Rodríguez Gira´07 que lncloia cancons compostes entre 1968 i 1970, i el cantautor madrileny Ismael Serrano que va presentar el seu últim álbum Sueños de un hombre despierto recentment a la venda. També, el passat 29 de novembre tingué LLocl´espectacLe Tributo a la Guitarra Espanyola (Concert d´Aranjuezl), una de les obres més celebres del mestre Joaquim Rodrigo.

D´altra banda, el 15 de desembre el BaLLetEstatal Rus de Nizhny Novgorog representa El trencanous, de Txaikovski. El 21 de desembre, l´exercit rus torna al Palau de Congressos per a interpretar les seues espectaculars coreografies de cancons tradicionaLsrusses. Posteriorment, el 27 de desembre van tindre lloc dos funcions de BeatLes… la leyenda, homenatge als quatre de Liverpool en format de concert musicaL. I per úLtim,el 29 de desembre, per a acabar el 2007, es pogué gaudir al Palau del concert de Cap d´Anyde Strauss: els valsos, les marxes i les polques de Johann Strauss s´han convertit en una cita tradicional de les festivitats de Cap d´Any.