Published On: 19 de novembre de 2021Categories: Espectacles

Grans espectacles musicals al Palau de Congressos de València

Els nostres espais també acullen diferents espectacles i música en directe. Obres mestres i grans posades en escena que faran vibrar el públic que ens visite. Per això, avui volem explicar-vos tots els espectacles que podreu viure al Palau de Congressos de València fins a final d'any.

El nostre Palau és especialista en escoltar, saber escoltar i sentir, ser un altaveu de coneixement però també un gran amplificador d’art i cultura, sabent escollir bona música entre les seves parets. És per això que els nostres espais també acullen diferents espectacles i música en directe. Obres mestres i grans posades en escena que faran vibrar el públic que ens visite. Per això, avui volem explicar-vos tots els espectacles que podreu viure al Palau de Congressos de València fins a final d’any.

Reviu les bandes sonores més mítiques del cinema a València

El proper 21 de novembre torna al nostre Auditori 1 la Royal Film Concert Orchestra amb un homenatge a tres grans compositors del cinema com Hans Zimmer, Morricone o Williams. L’orquestra dirigida per Fernando Furones interpretarà una selecció de les bandes sonores de pel·lícules més conegudes.

Des de la melodia de Piratas del Caribe a Pearl Harbour passant per Gladiator, Harry Potter o Star Wars i la seva marxa imperial. Cançons que componen moments mítics del cinema i que reviure al Palau de Congressos eldiumenge 21 de novembre.

El 17 de desembre també es podrà escoltar al nostre auditori amb capacitat de gairebé 1500 localitats el “Homenaje a Hans Zimmer y otros grandes del cine” on pots comprar les entrades abans que s’esgoten aquí

“The show must go on” de la mà de la “Symphonic Rhapsody of Queen”

Queen deia en una de les seves cançons més famoses: The show must go on. I així ho fem al Palau de Congressos on sabem que l’espectacle deu començar. És per això que abans de finalitzar l’any també podreu reviure les cançons de Queen i Freddie Mercury a València gràcies a aquest nou espectacle internacional.

Symphonic Rhapsody of Queen aterra a València l’11 de desembre amb nou disseny, nova escenografia i posada en escena que ja han gaudit un milió de persones. No us perdeu l’homenatge a aquesta mítica banda britànica dels 70. Aconsegueix a aquesta pàgina les entrades. 

El trencanous: Un conte de fades abans de Nadal

Al desembre podràs veure al nostre edifici el clàssic i elegant ballet del compositor Txaikovski: El Trencanous. Dansa clàssica en directe a València: Viu l’essència del Ballet de Geòrgia abans de les festes nadalenques, el 23 de desembre, localitats disponiblesaquí. Una experiència perfecta per regalar al Palau de Congressos on viure espectacles de tot tipus.

Acaba l´any amb un clàssic en directe

El Concert de Cap d’Any és un dels moments als quals ens convida les festes nadalenques on els famosos clàssics de Strauss com el Danubi Blau i molts més es podran gaudir al nostre edifici el 30 de desembre. No t’ho perdis!

Però per al 2022 tenim preparats molts més espectacles. Us deixem un enllaç a la nostra agenda on de mica en mica podràs anar coneixent la programació prevista.