Published On: 15 de setembre de 2022Categories: Corporatiu

Estrenem dos mil noves butaques

Una proposta orientada al benestar i l'eficiència que incorpora innovació, estil i calidados mil noves butaques

INNOVACIÓ I ERGONOMIA, QUALITAT I HARMONIA

Les butaques del Palau de Congressos són considerades com una de les parts fonamentals de l’edifici, ja que és ací on el públic passa més temps i pot assaborir gran part de l’experiència de l’esdeveniment. Per això, hem millorat les nostres instal·lacions renovant el mobiliari dels principals auditoris després de vint-i-quatre anys d’ús.
Des de setembre, el Palau ofereix dos mil noves butaques, als seus auditoris 1 i 2. A l’Auditori 1 un elegant entapissat blanc i gris contrasta amb el negre de la moqueta i de les taules tipus pala, que s’amaguen als braços de les butaques, i que a més de ser de dimensions molt generoses, destaquen per la seua accessibilitat per al seu ús per persones esquerranes i embarassades. Quant a l’Auditori 2, el verd és el color protagonista dels seients que descansen sobre un marró fosc, imprimint al conjunt alegre i atrevit, connotacions de sostenibilitat.
En tots dos casos, parlem de butaques molt àmplies, de mesures superiors a l’estàndard. Les seues dimensions milloren la visibilitat a l’escenari. A més, són ergonòmiques, amb teixits d’elevada qualitat i transpirables. Els costats de cada seient arriben al sòl, proporcionant més solidesa a la butaca i afavorint encara més la neteja. El disseny recte de la butaca, els costats trapezoidals i l’absència d’elements que impedisquen el pas entre files, ofereixen una perspectiva de línies corbes i corredors nets, sobre els quals circular còmodament. El resultat és una proposta orientada al benestar i a l’eficiència que incorpora innovació, estil i qualitat.
Encara que sens dubte, a part d’elegants, i còmodes, hem de destacar la seua funcionalitat. En aquest projecte és considerable l’estalvi de temps (i costos) en el muntatge i desmuntatge dels seients. Tot el disseny ha sigut pensat per a obtindre la màxima eficiència i satisfacció del client.
Així mateix, els nous seients potencien les excel·lents característiques de les sales, com per exemple l’acústica, convertint-les en una nova realitat per als sentits. El projecte s’ha completat amb la instal·lació d’il·luminació en els recorreguts per a identificar corredors de circulació en situacions d’emergència o baixa il·luminació.
Si vols conéixer quins han sigut els criteris per a la seua elecció, pots escoltar ací
Descobreix com ha sigut l’experiència del primer congrés després de la inauguració de les butaques prement ací