Published On: 8 de juny de 2021Categories: Corporatiu

Estrenem secció al nostre blog

El ‘personatge del mes’ es un retrat del nostre equip, els clients i proveïdors

I la primera persona que inaugura la secció és… Desi! La nostra companya de l’Àrea d’Operacions 

El 43 Congrés Confederal d’UGT, que ha reunit presencialment 1.200 persones, durant quatre dies, ens ha deixat moltes emocions. Molts assoliments. I ens ha donat per a estrenar una secció en la nostra web: ‘El personatge del mes’. La persona que hem triat per al debut és Desiré Pardines, Desi, per als companys i companyes de l’Àrea d’Operacions del Palau de Congressos de València, que va ser capaç junt a Amador Chicharro, tècnic del mateix departament, de coordinar la producció de l’esdeveniment produït íntegrament pel Palau de Congressos. A més de l’ocupació indirecta generada per l’esdeveniment, van treballar en el recinte unes 60 persones diàriament, per a proveir els serveis de seguretat, audiovisuals, cartelleria, informàtica, neteja, personal auxiliar, servei mèdic, traducció i fotografia. Tots els serveis usats en la seu van ser 100% producció pròpia, amb un resultat que va sobrepassar les expectatives del client.

Per a Desi, este congrés ha suposat el tret d’eixida dels grans esdeveniments presencials postcovid. “Tot i el gran esforç que suposa realitzar la producció d’un congrés d’estes dimensions, he tornat a disfrutar amb il·lusió del meu treball al costat de la resta de l’equip (staff, empreses proveïdores i organització). Tots ens hem unit, com una família, remant en la mateixa direcció, per a obtindre l’èxit i la satisfacció que ens ha donat este esdeveniment”.

En finalitzar este congrés multitudinari, la secretaria de l’organització va definir a Desi com “immensa, grandíssima professional i amb una qualitat humana infinita’. I va afegir ‘ara ja sé per què teniu el premi al Millor Palacio de Congressos del Món, sou vosaltres els que feu del Palau un lloc únic, on tens esta sensació d’estar a casa, que no hi ha problemes i davant qualsevol problema, sempre arriba l’equip aportant moltes solucions’.

En resum, Desi és tot terreny. Com ho són els seus companys i companyes d’àrea. Grans professionals i persones que desenvolupen el seu treball amb un alt nivell d’exigència i dos de les seues moltes qualitats: l’experiència i versatilitat per a adaptar-se a les necessitats dels clients. Per a Juan Antonio Peña, director de l’Àrea d’Operacions, ‘és una sort per a mi liderar un equip que manté molt viva la flama de la il·lusió, s’il·lusiona en cada esdeveniment que celebrem al Palau de Congressos i va més enllà, aconsegueix crear un impacte emocional en els clients’.