Published On: 20 de octubre de 2020Categories: Congressos

Et contem com organitzem el pròxim esdeveniment híbrid

El Congrés Hàbitat 2020 se celebrarà el 22 d'octubre

L’última tecnologia i la posada en escena, claus en aquest esdeveniment

L’equip del Palau de Congressos de València ultima els preparatius del Congrés Hàbitat d’Estratègia Empresarial 2020, que organitza l’Institut Tecnològic Metalmecà, Moble, Fusta, Embalatge i Afins (AIDIMME) i se celebra el 22 d’octubre. Els ponents participaran no sols amb les persones que assistiran de manera presencial. També els assistents que han triat el format online podran connectar-se via streaming i participar amb els experts a través del compte de Twitter del congrés.

L’escenari: el nostre edifici, que es convertirà en un punt de trobada versàtil i innovadora gràcies a les nostres últimes inversions tecnològiques, que permeten oferir al Palau de Congressos de València noves experiències en els esdeveniments.
En el desenvolupament d’este congrés posarem en marxa el nostre projecte ‘Esdeveniments Híbrids’, una plataforma innovadora bidireccional que permet l’omnicanalidad de les ponències.

Carteleria digital

I mitjançant de la nostra pantalla de LED de 5X3 es donarà a conéixer als assistents, de forma molt visual i impactant, el que ocorrerà a l’interior de l’espai i servirà de photocall per a anar mostrant les imatges que es realitzen durant l’esdeveniment.

En l’edició del congrés d’enguany, el nom del qual és Respostes Sectorials en un entorn d’incertesa, es debatrà l’entorn competitiu, la innovació de mercat i els diferents models de negoci emergents, la motivació i el lideratge en el sector empresarial.

Si necessites més informació del congrés i com inscriure’t, pots entrar ací