Published On: 21 de juny de 2024Categories: Congressos

European Poultry Conference, la trobada científica més important del sector avícola a Europa

El Palau de Congressos de València acull European Poultry Conference, del 24 al 28 de juny

European Poultry Conference és la trobada científica “més important del sector avícola a Europa”, tal com indica Carlos Garcés, president de la XVI edició del congrés. L’esdeveniment, que se celebra cada quatre anys, es converteix en una oportunitat “enriquidora i valuosa” per a l’intercanvi de coneixements sobre la ciència avícola.

La conferència, que se celebrarà entre el 24 i el 28 de juny, espera reunir més de 2.000 assistents, procedents de les millors universitats i centres d’investigació europeus, així com persones que treballen en el sector veterinari, també en la producció i en el subministrament de materials i inputs, i estudiants.

En European Poultry Conference es comparteixen els últims avanços en ciència avícola, que ajuden al sector de la producció de carn d’au i ous a millorar els seus sistemes de producció, la seua sostenibilitat i el benestar dels animals en les granges.

Per a aquesta trobada, s’ha dissenyat un programa científic sota un enfocament multidisciplinari que permetrà debatre les últimes troballes científiques i treballar en una aplicació pràctica, amb la participació de persones expertes de referència en el sector. Per a això, el programa presenta sis sessions plenàries i 24 sessions paral·leles, i ha rebut 500 comunicacions científiques.

A més, la XVI edició de European Poultry Conference disposarà d’un espai per a l’exposició, conferencies satèl·lit per a la difusió científica i un programa d’activitats socials per a conéixer la cultura i tradicions de València.

“La nostra experiència amb l’equip del Palau de Congressos ha sigut excel·lent des de l’inici”, apunta Carlos Garcés, “ha estat a l’altura d’aquests reptes, demostrant una excel·lent capacitat organitzativa i flexibilitat. No han donat totes les facilitats necessàries, assegurant que les instal·lacions estiguen perfectament equipades i han col·laborat estretament amb nosaltres per a coordinar el personal i els recursos, garantint que tot funcione a la perfecció”, conclou.

La conferència, que compta amb el suport de les principals empreses del sector avícola europeu, és un de les trobades més dinàmiques quant a l’aplicació i implementació d’innovacions per a millorar la sostenibilitat del sector primari productor d’aliments. Per aquest motiu, té gran rellevància per a la societat, ja que s’aborden les seues principals preocupacions entorn de la correcta alimentació, des de sostenibilitat econòmica, mediambiental, social i cultural fins a seguretat alimentària.

Consulta el programa