Published On: 6 de abril de 2010Categories: Uncategorized

Experts en cardiologia abordaran les novetats en el diagnòstic d´arrítmies

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) celebra a València la IX Reunió de la Secció d´Electrofisiologia i Arítmies, en la que cardiòlegs procedents de tota Espanya tractaran les principals novetats en el diagnòstic i el tractament de les arrítmies.Les...

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) celebra a València la IX Reunió de la Secció d´Electrofisiologia i Arítmies, en la que cardiòlegs procedents de tota Espanya tractaran les principals novetats en el diagnòstic i el tractament de les arrítmies.
Les jornades se celebraran del 7 al 9 d´abril Al Palau de Congressos de València i, en elles, els experts analitzaran la gran prevalença de les malalties cardiovasculars a Espanya i en la Comunitat. En concret, a la Comunitat Valenciana esta patologia suposa el 41 per cent del total de les defuncions que es produïxen, amb la qual cosa és la causa més freqüent de mort.

A més, es calcula que, aproximadament, un 15 per cent dels valencians majors de 50 anys patixen algun tipus d´arítmia. De fet, les arítmies cardíaques són la principal causa d´ingrés hospitalari per malaltia cardiovascular a la Comunitat Valenciana, fins a aconseguir el 50 per cent dels ingressos deguts a este tipus de patologies, i motiven, de forma directa, al voltant del 6 per cent de tots les defuncions que es produïxen en la comunitat.