Published On: 21 de maig de 2010Categories: Uncategorized

Experts en cèl·lules mare es reunixen a València

En els últims anys, el camp de la criopreservació ha sigut testimoni d´una enorme expansió en matèria de dades clíniques i generals. Les conferències sobre el tema són cada vegada més informatives, però sovint no n´hi ha prou temps per a...

En els últims anys, el camp de la criopreservació ha sigut testimoni d´una enorme expansió en matèria de dades clíniques i generals. Les conferències sobre el tema són cada vegada més informatives, però sovint no n´hi ha prou temps per a discussions exhaustives. Pareix haver-hi una bretxa entre el gran augment de la informació sobre la criopreservació i la disseminació de la dita informació. Esta situació ha portat que existisca una gran necessitat debats sobre els molts temes controversiales i que estos es traduïsquen en conclusions clíniques.

Este congrés sobre controvèrsies partix del fet que els congressos que normalment es duen a terme no aconseguixen promoure verdaderes discussions clíniques entre metges i investigadors sobre els temes apressants que encara no s´han resolt.

Al permetre tot el temps necessari per al debat entre els oradors i el públic, el congrés apunta a generar respostes actualitzades i consensuades per a futurs debats inclús quan no existisquen suficients proves, per mitjà de la medicina basada en evidències i opinions expertes.

L´objectiu del Congrés sobre Criopreservación de Cèl·lules Mare, Cèl·lules Reproductives, Teixits i Òrgans és donar a conéixer la informació d´estos temes per mitjà del debat de nombrosos assumptes controversiales i arribar a un consens, en la mesura que siga possible.