Loading...

UNA OPORTUNITAT ÚNICA DAVANT UN PÚBLIC DIRECTE

Els esdeveniments que celebrem al Palau de Congressos de València són una ocasió única per impactar en un públic especialitzat en un entorn professional d’alt nivell. Per això, ens esforcem al màxim per ajudar-te a exposar la teua marca, productes o servicis de manera senzilla i efectiva.

MÉS SENZILL DEL QUE T’ESPERAVES

Eixe esdeveniment que esdevé una oportunitat única per a la teua marca se celebra al Palau de Congressos de València. És possible que estiga lluny de la teua seu, que parles un altre idioma o que no tingues gaire temps per dedicar-l’hi… No t’amoïnes, el nostre equip humà et guiarà en tot el que necessites.

ESTANDS DE DISSENY

Per diferenciar-te de la competència, no hi ha res com un estand realitzat adhoc. Necessites que ens en fem càrrec? El nostre equip de disseny i muntatge t’assessorarà durant tot el procés de creació. Preferixes encarregar-te’n personalment? De meravella, pots comptar amb el nostre suport durant tot el procés.

ESTANDS MODULARS

Deixa de banda tot el que penses sobre els estands modulars. Al Palau de Congressos de València comptem amb diversos models per triar d’entre els més actuals del mercat.

ESTANDS MODULARS

Deixa de banda tot el que penses sobre els estands modulars. Al Palau de Congressos de València comptem amb diversos models per triar d’entre els més actuals del mercat.

I MOLT MÉS

Restauració? Neteja? Personal? Un toc especial amb algunes plantes? Necessites el que necessites, ens en fem càrrec.

EL NOSTRE COMPROMÍS AMB LA SOSTENIBILITAT

L’ús de materials sostenibles pot reduir l’impacte mediambiental del teu esdeveniment i estand. Per això, al Palau de Congressos de València:

  • Utilitzem fusta amb les certificacions FSC i PEFC, així com la norma global GAP per a la cadena de custòdia CoC. Allarguem la vida útil de tot el material reutilitzant-lo i reparant-lo, fins que ha de ser reciclat.
  • El nostre alumini, 100% reciclable, és de gran qualitat la qual cosa permet reutilitza-lo.
  • Les moquetes que fem servir, les lones i el foam es reciclen als seus llocs corresponents. De vegades, també es reutilitzen amb finalitats socials o artístiques.
  • El mobiliari es reutilitza llargament, fins que presenta algun mal estètic. Després, se li busca una altra utilitat fora de la nostra entitat.

Vols més informació?
Contacta amb el Palau

#
 

 

 

área de exposición

 
 

 

 

Localización