Published On: 28 de desembre de 2022Categories: Corporatiu

Feliç 2023! Això és el que ens ofereix l’any vinent en el Palau de Congressos de València

El Palau de Congressos de València presenta xifres de negoci realment bones, similars al 2019, un dels millors anys de la nostra història.

A punt d’acabar l’últim mes de l’any 2022, el Palau de Congressos de València presenta xifres de negoci realment bones, similars al 2019, un dels millors anys de la nostra història. Quina alegria! Gràcies a l’esforç de l’equip i les inversions realitzades que han ascendit enguany a més de 2,1 milions d’euros, tanquem l’exercici amb un total de 134 esdeveniments confirmats i més de 115.000 participants.

Malgrat la gradual recuperació de l’activitat presencial després de la pandèmia i que, durant els mesos de juliol i agost, l’edifici no va tindre activitat per a poder abordar la renovació del mobiliari dels auditoris principals, el Palau de Congressos finalitza l’any amb bones xifres i una previsió molt positiva per a 2023.

En concret, el recinte ha albergat una activitat amb un important pes internacional i ha acollit fins a 32 congressos, que han aportat a la ciutat al voltant de 63.810 pernoctacions. Entre els més significatius destaquem: el EAS 2022-European Astronomical Society Annual Meeting, el EMDR Europe Research and Practice Conference, el Annual International Conference of the Metabolomics Society, el International Zeolite Congress -HISSA-, el Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Trauma -SECOT- l’III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents i la World Design Policies Conference (aquests dos últims per haver sigut triada capital del disseny i del turisme intel·ligent).

Però això no acaba ací, tot apunta al fet que l’activitat del 2023 podria superar fins i tot la realitzada en 2022, mantenint el fort caràcter internacional d’aquesta. Són 23 ja els congressos previstos per al pròxim exercici, com SIOP Europe Annual Meeting, Congrés Nacional de Diabetis, Congrés de la Societat Espanyola de Pròtesi o EFFOST International Conference, ESGAR 2023 -European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology- o la European Conference on Embolotherapy. Aquests dos últims avalen l’elevat índex de satisfacció de les societats organitzadores, perquè tornen al Palau després d’haver sigut celebrats en ell amb anterioritat.

Pots trobar aquests i altres esdeveniments visitant la nostra agenda.

Feliç 2023! Continuem sumant molts èxits i dinamitzant l’economia de la nostra ciutat.