Published On: 23 de març de 2012Categories: Uncategorized

Firmat un conveni amb CSIC per a la celebració de reunions

El Consell Superior d´Investigacions Científiques (CSIC) i el Palau de Congressos de València han firmat hui, 23 de març, un conveni per a la celebració de congressos i actes científics en la ciutat de València.Les dos institucions volen preservar, fomentar...

El Consell Superior d´Investigacions Científiques (CSIC) i el Palau de Congressos de València han firmat hui, 23 de març, un conveni per a la celebració de congressos i actes científics en la ciutat de València.

Les dos institucions volen preservar, fomentar i potenciar la qualitat i l´excel·lència en l´organització i celebració d´esdeveniments científics i tecnològics, promoguts o recolzats pels professionals del CSIC, en les instal·lacions del Palau de Congressos de València.

A l´acte de la firma, que ha tingut lloc Al Palau de Congressos de València, han acudit el Vicepresident d´Organització i Relacions Institucionals del CSIC, José Ramón Urquijo Goitia; el Director del Palau de Congressos de València, José Salinas Novella; i el Coordinador Institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, José Pio Beltrán Porter.

Per a ampliar informació consulteu nota de premsa