Published On: 1 de Juliol de 2006Categories: Uncategorized

Francis Montesinos vesteix el Palau

Francis Montesinos, el prestigiós i internacionalment reconegut dissenyador valencià, fou l´escollit pel Palau de Congressos de València perquè confeccionara els nous uniformes. Montesinos es va basar en els colors corporatius i va utilitzar el taronja, color de...

Francis Montesinos, el prestigiós i internacionalment reconegut dissenyador valencià, fou l´escollit pel Palau de Congressos de València perquè confeccionara els nous uniformes. Montesinos es va basar en els colors corporatius i va utilitzar el taronja, color de gran vivesa i frescor, autòcton, cridaner i comunicatiu, que s´avé a la perfecció amb la funció del Palau com un espai destinat a la comunicació, i, en contrast, el gris platejat, neutre, molt tecnològic, que representa clarament l´aposta del Palau de Congressos per les últimes tecnologies.

El material amb què s´ha confeccionat aquest nou uniforme permet que siga utilitzat en qualsevol època de l´any. En tot moment es va pretendre que el conjunt fóra còmode i elegant alhora que senzill.

L´estil de la falda amb godets li dóna un toc molt femení. L´accessori del fulard taronja al coll també aporta un aire de feminitat. Té dos opcions: brusa estampada amb el logotip del Palau i jaqueta americana.