Published On: 8 de maig de 2020Categories: Espectacles

FSO cancela definitivament el concert del 29 de maig

Les entrades seran reembossades automàticament des dels mateixos canals de venda

FSO cancel·la definitivament el concert del 29 de maig en el nostre edifici

Ateses les mesures de contenció pel coronavirus adoptades per les autoritats i la situació excepcional provocada per la crisi del Covid-19, FSO CANCEL·LA el concert del 29 de maig en el Palau de Congressos de València.

Per este motiu, es procedirà a la devolució automàtica en els pròxims dies de l’import abonat per les entrades a través dels mateixos canals de venda utilitzats per a la seua compra. Per a més informació, pots consultar la web de FSO.

Segons un comunicat de FSO, l’orquestra ‘lamenta esta situació, però és conscient dels riscos que implica esta epidèmia i que només entre tots, contribuirem a frenar-la, per la qual cosa, davant la impossibilitat d’agendar una nova data en este moment i la incertesa d’un futur pròxim, entén la cancel·lació com una mesura necessària i responsable’. 

FSO agraeix als seus espectadors la comprensió i demana disculpes per les molèsties ocasionades. Mentrestant, continuarà treballant en la preparació d’un nou tour que, ‘si les circumstàncies ho permeten, arribarà als principals auditoris d’Espanya i Portugal la pròxima tardor.