Published On: 22 de octubre de 2018Categories: Sense categoritzar

El futur de la teua marca es decideix al Palau de Congressos

Andy Stalman, Elsa Punset i Enrique Moreno, entre altres, participen en el segon Branding Day de Cadena SER València

Andy Stalman, Elsa Punset i Enrique Moreno, entre altres, participen en el segon Branding Day de Cadena SER València

SER Empresarios i Ràdio València tornen a organitzar el Branding Day al Palau de Congressos. El 6 de novembre, algunes de les personalitats més influents del món empresarial explicaran el paper clau que juga la comunicació, no solament en la posada en marxa d’un negoci, sinó també per a aconseguir l’èxit en el cas d’aquells que ja estan consolidats.

Si bé la jornada va dirigida principalment a pimes, emprenedors i professionals en general, Óscar Jiménez, Coordinador de Venda Estratègica de la Cadena SER a l’àmbit nacional, no dubta a ampliar el públic objectiu de l’esdeveniment: “Ací tenen cabuda qualsevol persona interessada que vulga entendre com la publicitat, el màrqueting i la comunicació són ferramentes fonamentals i que s’ha d’aplicar tant al negoci com a la marca personal en un món tan canviant com el de hui dia”.

Entre els ponents que assistiran es troba Enrique Moreno, Director de Marca de La Liga, qui assegura que “la marca és una cosa estratègica i quasi sempre és una cosa que es treballa en el mitjà i llarg termini”. Cristina Vicedo, Directora de Futurebrand, parlarà de com blindar a les branding perquè puguen sobreviure al pas del temps. I Andy Stalman revelarà als assistents quines són les millors accions per a tindre èxit a l’actual era digital.

El Director General d’Affinion España, Eduardo Esparza, marcarà el camí a seguir per a fidelitzar als clients. I com la comunicació és la base de les relacions humanes, Elsa Punset, escriptora i divulgadora, s’ha decantat per portar la seua conferència al seu terreny per a així “compartir pistes pràctiques sobre la intel·ligència emocional que ens poden ajudar a viure i conviure millor”.

A tots ells s’uniran María Jesús Espinosa de los Monteros, Cap del Projecte de Podium Podcast, Juan Poveda, professor de l’ESIC, José María Frigiola, CEO d’Iberia Havas Media Group, l’escriptora  Elisabet Benavent, Pablo Azugaray, CEO de Shackleton i Juan Graña, CEO de Neurologyca.

L’any passat les entrades s’esgotaren una setmana abans de l’esdeveniment, per la qual cosa si vols aprendre dels millors en matèria de comunicació, dóna’t pressa i compra la teua entrada a la web oficial del Branding Day València.