Published On: 20 de octubre de 2016Categories: Uncategorized

Gala dels #PremiosLaLiga 2015-2016

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada per a acollir una nova Gala dels #PremiosLaLiga, que enguany desembarquen en terres valencianes el pròxim 24 d´octubre.Futbolistes, tècnics i personalitats de la cultura i la política es donaran cita...

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada per a acollir una nova Gala dels #PremiosLaLiga, que enguany desembarquen en terres valencianes el pròxim 24 d´octubre.

Futbolistes, tècnics i personalitats de la cultura i la política es donaran cita en un esdeveniment únic en què es premia els millors jugadors del passat curs en una festa que promet ser inoblidable un any més. GOL, beIN LaLiga i LaLiga TV emetran des de l´inici tant l´estora roja (20:30) com la Gala íntegra en directe (22:00) dilluns que ve.

Un acte considerat com la major festa del futbol espanyol, seguida per 180 països, en la que es donaran a conéixer qui seran els guardonats de la temporada 2015/16.

La gala estarà presentada per l´humorista Dani Martínez que comptarà amb la col·laboració d´Eva Marcela i Llig Harlem. L´encarregat de posar el toc musical serà RedOne, famós productor, compositor i cantant d´origen marroquí, guanyador de diversos discos de platí i tres premis Grammy, i col·laborador de grans estreles del món de la música com a Lady Gaga, Enrique Esglésies, Jennifer Lopez o Pitbull, entre altres.

El passat estiu va donar un nou pas de gegant en la seua carrera, llançant el seu primer single en solitari: ´Don´t you need somebody´, que va registrar prop de 30 milions de reproduccions en el seu canal oficial de YouTube.

Més informació en la web oficial