Published On: 27 de febrer de 2018Categories: Corporatiu

Sabies que la gastronomia és una de les claus de l’èxit d’un esdeveniment?

Un concepte gastronòmic basat en una dieta mediterrània i saludable, amb un producte de qualitat cuinat in situ i presentat de manera que afavorisca les relacions personals, pot representar un valor diferencial en les teues reunions

Una de les prioritats per a qualsevol assistent a una reunió és el moment del networking. Durant el networking, grups d’interessos comuns compartixen idees i augmenten la seua xarxa de contactes. La majoria d’eixos moments transcorren entorn d’una taula, per això resulta imprescindible un catering que, a més d’atendre les inquietuds gastronòmiques de tots els comensals, afavorisca la comunicació entre els invitats.

El Palau de Congressos de València oferix en este sentit un plus als seus clients, ja que a més de treballar amb col·laboradors estratègics, que proporcionen un equip de professionals altament qualificats i implicats, disposa d’instal·lacions pròpies recentment renovades, on poder cuinar in situ, millorant d’esta manera el control dels processos i oferint un producte de la màxima qualitat.

L’equip d’especialistes en restauració realitza una correcta selecció i personalització del menú, adaptant-ho als diferents tipus de públic i necessitats. L’oferta de catering, a més de cobrir de forma biosaludable i equilibrada les necessitats dels assistents, va acompanyada d’un servici realitzat amb minuciositat i tot tipus de detall, que vela en cada moment per fomentar la interacció entre els invitats i brindar moments d’escampament puntuals, essencials per a un millor aprofitament de les sessions.

Si vols saber més, t’invitem a visitar la nostra cuina