Published On: 14 de abril de 2016Categories: Uncategorized

Global Meetings Industry Day – Día del orgullo MICE

´Great things happen when people come together´ - 14 d´abril Dia del Orgull MICE.Així comença la declaració d´intencions de la campanya de la Meetings Mean Business Coalition que des de 2009 defén l´increïble valor que aporta el sector de les reunions a les...

´Great things happen when people come together´ – 14 d´abril Dia del Orgull MICE.

Així comença la declaració d´intencions de la campanya de la Meetings Mean Business Coalition que des de 2009 defén l´increïble valor que aporta el sector de les reunions a les economies locals i nacionals.

Com a actor protagonista d´aquest sector en la ciutat, el Palau de Congressos de València mostra el seu suport assistint als actes de celebració el pròxim 14 d´abril del Global Meetings Industry Day (anteriorment Dia de l´Orgull MICE) , que promou la difusió de la importància de la Indústria de Reunions i l´impacte real de les reunions de negocis, conferències, convencions, viatges d´incentius, fires i exposicions sobre les persones, les empreses i les comunitats.

En el cas concret del palau valencià, la seua contribució al creixement de la ciutat és innegable: més de 2.500 actes celebrats i 1,75 milions d´assistents. Un impacte econòmic total en la ciutat de 989 milions d´euros i 1.900.000 les pernoctacions hoteleres generades per la seua activitat.

Segons les principals institucions internacionals del sector com la International Congress and Convention Association (ICCA), des de la inauguració de l´edifici en 1998, el nombre de congressos internacionals a València ha augmentat un 200%, posicionant la ciutat com a destí congresual per davant de llocs com Miami, San Francisco o Manchester. I els assistents rebuts suposen un 60% del total que acull la ciutat en este tipus de reunions.

Com a acció central d´aquesta campanya, el Global Meetings Industry Day es presenta com una diada de celebració i reivindicació del Sector que té lloc als Estats Units, Canadà i Europa al mateix temps. Al nostre país, s´unixen a esta campanya les principals associacions del sector: ICCA Capitulo Ibérico, SITE Spain, EMA (Event Managers Association),  AEVEA (Agencias de Eventos Españolas Asociadas) i OPC Espanya, així com el capítol espanyol de MPI que impulsa la celebració del GMID en unes quantes ciutats de manera simultània, el pròxim dia 14 d´abril a les 19h: Barcelona, Madrid, Gijón, Girona, Granada, Sevilla, Valladolid i valència.

Més informació a la web oficial.