Published On: 17 de març de 2014Categories: Uncategorized

Global Russia Business Meeting

El Palau de Congressos de València i Horasis acolliran la quinta Global Russia Business Meeting els dies 6 i 7 d´abril de 2014. La trobada compta amb el suport de la ciutat de València i de diverses organitzacions russes. La Global Russia Business Meeting és...

El Palau de Congressos de València i Horasis acolliran la quinta Global Russia Business Meeting els dies 6 i 7 d´abril de 2014. La trobada compta amb el suport de la ciutat de València i de diverses organitzacions russes. La Global Russia Business Meeting és una de les reunions anuals més important en la que es donen cita líders empresarials i governamentals per a compartir la seua visió sobre oportunitats de negoci tant a Rússia com a nivell internacional.

En esta trobada en què està prevista l´assistència de més de 300 executius, es debatran les polítiques i estratègies que puguen recolzar les activitats i objectius de les empreses russes, i suposarà una oportunitat única per a establir un profund diàleg entre empresaris russos i espanyols.

Més informació en la web oficial.