Published On: 20 de març de 2019Categories: Graduacions

El Palau de Congressos acull l’Acte de Graduació de Florida Universitària

Els graduats de Florida Universitària tornen al Palau al juny

El Palau de Congressos de València acollirà el 10 de juny l’acte de graduació de la promoció 2019 de Florida Universitària, en el qual els estudiants dels graus en Turisme, Administració i Direcció d’Empreses i títol propi en Digital Business, Educació Infantil, Educació Primària, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i el Grau LEINN rebran les seues beques de la mà de les autoritats universitàries.

Durant l’acte acadèmic, Florida Universitària també graduarà a l’alumnat de postgraus que ha cursat el Màster Universitari en Professorat de Secundària, el Màster Oficial en Innovació i Desenvolupament de Projectes de Negoci, MBA Industrial, el Màster en Comunicació no Verbal Científica, el Màster en Art per a Videojocs i el Màster Iberoamericà en Organitzacions Saludables i Innovació en la Gestió de Persones.

La cerimònia comptarà amb la intervenció d’un professional que apadrinarà la promoció; Victoria Gómez, la directora de Florida Universitària, qui abordarà les novetats del pròxim curs acadèmic i el president de Florida Grup Educatiu, Enric Gil, que serà l’encarregat de clausurar l’esdeveniment.

Florida Universitària és un centre d’educació superior adscrit a la Universitat de València i Universitat Politècnica de València, que naix en 1993, a Catarroja (València), com a part del projecte de Florida Centri de Formació, SCV, Cooperativa Valenciana de Treball Associat fundada en 1977.

Les instal·lacions del Palau de Congressos de València, dissenyades per Norman Foster, disposen de tots els elements necessaris per a este tipus d’actes, els quals complementen la resta de l’activitat. La perfecta acústica i visibilitat de les prop de 1.500 places amb les quals compta l’auditori principal, el converteixen en l’espai més sol·licitat per a les graduacions. A més, els assistents poden disfrutar d’una àmplia zona diàfana de 1.500 m2 a l’eixida d’este, que connecta amb la zona exterior enjardinada i on poden degustar un servei d’àpats elaborat en cuina pròpia, capaç d’adaptar-se a les necessitats de cada esdeveniment.