Published On: 15 de gener de 2009Categories: Uncategorized

Gran activitat
congresual per a tancar l´any

El Palau de Congressos de València ha tancat l´any amb la realització de nombrosos congressos que han comptat amb una gran afluència d´assistents. De l´apartat de congressos sanitaris es pot destacar la presència al Palau de la trobada internacional de...

El Palau de Congressos de València ha tancat l´any amb la realització de nombrosos congressos que han comptat amb una gran afluència d´assistents. De l´apartat de congressos sanitaris es pot destacar la presència al Palau de la trobada internacional de l´European Society for Magnetic Resonance in Medicine and Biology (ESMRMB).

També hi va tindre lloc el 53 Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària i el XII Congrés Nacional de Psiquiatria, que va comptar amb la presència del premi Nobel de medicina i fisiologia del 2000, Arvid Carlsson.

A més, altres dos grans congressos nacionals han tingut cabuda en el calendari de l´últim període de l´any. Es tracta del IV Congrés de l´Associació Cientificotècnica del Formigó Estructural i del XVII Congrés Nacional d´Auditoria organitzat per l´Institut Nacional de Censors Jurats de Comptes, que va comptar amb una gran repercussió per la presència de ponents com l´exministre Miguel Boyer o el vicepresident de la Comissió Nacional del Mercat de Valors, Fernando Restoy. En total aquests congressos han aportat més de 5.000 assistents al Palau.