Published On: 5 de desembre de 2022Categories: Espectacles

Hija de la Luna – Homenatge a Mecano amb Robin Torres

L'espectacle torna després de 6 anys de gira i amb més de 250 concerts per Espanya i Llatinoamèrica.

“Tonto el que no entienda, cuenta una leyenda que una hembra gitana conjuró a la luna hasta el amanecer llorando pedía al llegar el día desposar un calé”

Així és com comença la cançó que li dona sentit a aquest concert. “Hija de la Luna – El millor homenatge a Mecano del món” protagonitzat per Robin Torres.

L’espectacle torna després de 6 anys de gira i amb més de 250 concerts per Espanya i Llatinoamèrica, amb un nou espectacle basat en la gira més important de la carrera de Mecano, DESCANS DOMINICAL, que no sols va ser el seu disc més venut, sinó que els va catapultar a la fama i els va consolidar com la llegenda que són hui per a tantes generacions.

Ara, en el Palau de Congressos de València, podràs gaudir d’un muntatge on el vestuari i les coreografies estan completament renovades, al costat d’una brillant escenografia i posada en escena espectacular, que faran que et retrobes amb la vertadera essència de Mecano, i et traslladaràs gràcies a aquest homenatge, qualificat per la crítica com El millor que existeix fins hui! a un dels seus concerts multitudinaris.

Comença l’any amb aquest concert que tindrà lloc el dissabte 7 de gener a les 20 hores!

No t’ho penses més, pots comprar les teues entrades clicant ací.