Published On: 14 de març de 2016Categories: Uncategorized

Hoy es Marketing: nous paradigmes del management i el màrqueting

Torna al Palau de Congressos de València una de les cites més interessants sobre management i el màrqueting organitzada per ESIC Business & Marketing School.Enguany, amb el lema "DEJANDO HUELLA" els assistents podran disfrutar, de manera gratuïta, d´una...

Torna al Palau de Congressos de València una de les cites més interessants sobre management i el màrqueting organitzada per ESIC Business & Marketing School.

Enguany, amb el lema “DEJANDO HUELLA” els assistents podran disfrutar, de manera gratuïta, d´una oportunitat única per a conéixer com les empreses entenen i duen a terme el millor màrqueting d´Espanya. HEM 2016 es presenta com el fòrum del màrqueting per excel·lència en què s´aborden els grans desafiaments d´esta disciplina en un context global.

Reuneix als més rellevants experts del sector per a donar a conéixer estratègies d´èxit de grans empreses i definir les expectatives i tendències empresarials del futur. En esta edició els ponents representaran a companyies com Campofrío, Disney, Unilever, BP o Groupon.

Més informació i inscripcions en la web oficial.