Published On: 29 de octubre de 2012Categories: Uncategorized

II Congrés Nacional de Directius APD

El Palau de Congressos de València serà la seu d´un esdeveniment que s´endevina crucial en el panorama econòmic, tant pel seu contingut com per les dates de la seua celebració. El II Congrés Nacional de Directius APD (Associació per al Progrés de la Direcció)...

El Palau de Congressos de València serà la seu d´un esdeveniment que s´endevina crucial en el panorama econòmic, tant pel seu contingut com per les dates de la seua celebració. El II Congrés Nacional de Directius APD (Associació per al Progrés de la Direcció) reunirà a més de 1.500 empresaris i alts càrrecs empresarials en les instal·lacions del palau valencià sota el lema ´Conquistando el futuro´ els dies 13 i 14 de novembre, amb l´objectiu principal de ´arrimar l´hombro´.

La reunió es dividirà en quatre grans blocs o panells: Conquistant el client (sector financer, idil·li empresa-client, les xarxes i la tecnologia, el client global i la unitat de mercat) , Conquistant el talent (nous lideratges, el salari emocional, el capital humà i l´empresa desitjada pels empleats),Conquistando la competitivitat (Europa en l´encreuament, energia, l´ecosistema tecnològic, emprendre, qualitat en l´educació i innovació i eficiència en el sector públic) i Conquistant la il·lusió i la confiança (Europa i l´euro, la transformació d´Espanya, la societat civil, la marca Espanya, la felicitat i valors).

Més informació a la web del congrés.