Published On: 1 de abril de 2006Categories: Uncategorized

III Congrés Internacional
sobre Víctimes del Terrorisme

Van ser dos dies intensos, replets de conferències, taules rodones i ponències, però sobretot plens d´emoció, llàgrimes i també somriures. El III Congrés Internacional sobre Víctimes del Terrorisme va reunir al Palau de Congressos de València més de 700...

Van ser dos dies intensos, replets de conferències, taules rodones i ponències, però sobretot plens d´emoció, llàgrimes i també somriures. El III Congrés Internacional sobre Víctimes del Terrorisme va reunir al Palau de Congressos de València més de 700 persones, majoritàriament víctimes d´algun atemptat terrorista. No només hi van estar representades les víctimes d´ETA o de l´11 de març, també les de Londres, EE UU, Colòmbia, Irlanda, etc. En aquest sentit, Cayetano González, director del Congrés, va assegurar a ePALCO que «el terrorisme no és un fenomen localitzat només en un país. Al capdavall, tots els terrorismes són iguals i, és clar, les seues víctimes. Per això aquest congrés té un caràcter internacional ». Per la seua part, el príncep d´Astúries, encarregat d´inaugurar el Congrés, va afirmar en la seua intervenció que el terrorisme és encara la principal amenaça arreu del món, raó per la qual «el conjunt de la societat us deu “en referència a les víctimes” el seu suport permanent».

«Sou vosaltres, les víctimes, qui feu forta la societat “manifestà el príncep d´Astúries” amb el vostre exemple ferm, ja que, tot i haver patit tant, mai no heu respost amb violència a la violència ».