Published On: 7 de febrer de 2014Categories: Uncategorized

III Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Trasplantament (SET)

El Palau de Congressos de València acollirà del 8 al 10 de Juny el III Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Trasplantament (SET). Els objectius del Congrés són amplis: Proveir un fòrum d´intercanvi de novetats científiques i d´informació clínica...

El Palau de Congressos de València acollirà del 8 al 10 de Juny el III Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Trasplantament (SET).

Els objectius del Congrés són amplis: Proveir un fòrum d´intercanvi de novetats científiques i d´informació clínica rellevant en el camp del trasplantament d´òrgans sòlids i crear un marc adequat per a compartir coneixements en l´àrea, facilitant la discussió respecte d´això.

En aquesta reunió es discutiran les novetats en els mecanismes immunològics de la resposta alogénica, es revisaran les aportacions recents relacionades amb l´aplicació en clínica de les ciències bàsiques, i s´analitzaran exhaustivament les complicacions dels trasplantaments d´òrgans sòlids i el seu maneig.

A més, s´actualitzaran les últimes novetats en immunosupressió, inclosos els assajos clínics més recents i el que estiguen en marxa; així com aspectes organitzatius i legislatius de l´obtenció d´òrgans.

Més informació en la web oficial.