Published On: 9 de desembre de 2013Categories: Uncategorized

India Martínez en concert

India Martínez passarà pel Palau de Congressos de València en la gira que recorrerà el país durant els pròxims mesos per a presentar en concert el seu últim treball CAMINO DE LA BUENA SUERTE.La d´India Martínez és una carrera marcada per la precocitat. Amb 11...

India Martínez passarà pel Palau de Congressos de València en la gira que recorrerà el país durant els pròxims mesos per a presentar en concert el seu últim treball CAMINO DE LA BUENA SUERTE.

La d´India Martínez és una carrera marcada per la precocitat. Amb 11 anys actuava en escenaris flamencs amb el pseudònim La Niña del Puerto, als 17 llançava el seu primer àlbum, Azulejos de lunares, i en 2011, tot just 26, li arribava la consagració artística amb Trece verdades i la cançó Vencer el amor, que va romandre durant més de 60 setmanes en la llista dels més venuts a Espanya. Una veu arravatadora i una subtil mescla de flamenc amb altres músiques han tingut la culpa.

Després de la recopilació de versions Otras verdades que va disparar la seua projecció internacional, torna l´India Martínez més personal i íntima, la cantant que no sols es deixa la pell en les interpretacions, sinó que posa un enorme tros de si mateixa en un àlbum en què recupera el protagonisme en la composició. Es tracta de Camino de la buena suerte, un treball que va veure la llum a Octubre de 2013 el i en el que Índia hi ha tractat d´agarrar la metxa del foc.

Més informació a la seua  web oficial