Published On: 8 de maig de 2019Categories: Corporatiu

Infinites possibilitats amb la nova senyalització digital del Palau de Congressos de València

El Palau de Congressos continua invertint en l'edifici per a estar a l'última i així millorar el servei prestat, ja que una de les qualitats que més valoren els nostres clients és la versatilitat dels espais i la capacitat d'adaptar-se a les noves tendències tecnològiques i d'innovació.

El nou sistema de cartelleria digital ja està en marxa i a la disposició dels nostres clients

El Palau de Congressos continua invertint en l’edifici per a estar a l’última i així millorar el servei prestat, ja que una de les qualitats que més valoren els nostres clients és la versatilitat dels espais i la capacitat d’adaptar-se a les noves tendències tecnològiques i d’innovació. 

La introducció de les pantalles de senyalització digital és l’última inversió realitzada en l’edifici. Gràcies a la instal·lació d’este sistema intel·ligent audiovisual, que ja està en marxa i a la disposició dels nostres clients, seguim a l’avantguarda de la innovació i la tecnologia en els diferents espais de treball, proporcionant als usuaris una major flexibilitat i control de les sales de reunió.

El sistema que s’ha instal·lat en les entrades de les diferents sales i auditoris del Palau és el Digital Signage de TEOS, i no solament suposa el canvi a la senyalització digital, sinó que té a més una sèrie d’avantatges molt atractius per als clients: conéixer si la sessió està en marxa o ja ha acabat, descarregar el programa amb les actualitzacions d’última hora, enviar missatges o avisos als assistents, conéixer la ponència que s’està realitzant en eixe moment, …etc.

Este sistema de senyalització digital és, a més, una de les múltiples possibilitats de patrocini que ofereix el Palau de Congressos de València. Per a l’organitzador constitueix una font addicional d’ingressos respecte dels quals rep pels canals habituals i per al patrocinador suposa una major presència en l’esdeveniment.

Les opcions són infinites, descobreix-les amb nosaltres.