Published On: 12 de Juliol de 2010Categories: Uncategorized

Intensa activitat en la segona part de l´any

El Palau de Congressos de València estarà durant els pròxims mesos immers en una intensa activitat entre les que destaquen la celebració de fins a set congressos i diverses convencions corporatives que acostaran fins a les nostres instal·lacions a més de 20.000...

El Palau de Congressos de València estarà durant els pròxims mesos immers en una intensa activitat entre les que destaquen la celebració de fins a set congressos i diverses convencions corporatives que acostaran fins a les nostres instal·lacions a més de 20.000 persones.
Dins de les reunions de temàtica medique-sanitària el calendari compta a nivell internacional amb el 28th International Symposium on Chromatography i XVI World Congress of the International Society of Senology. D´àmbit nacional en els pròxims mesos se celebraran el Congrés de la Societat Espanyola d´Otorinolaringologia, el Congrés Nacional d´Epidemiologia i el de l´Associació Espanyola de Patologia Cervical i Colposcopia, a més del Congrés Multimodalidad de Ressonància Magnètica (ADIRM).
Este període compta també amb esdeveniments de caràcter no sanitari com són el II Congrés “Dones liderant el Mil·lenni” i el XVIII Congrés Internacional d´Orientació Familiar.En l´apartat d´espectacles destaca el musical Hui No Em Puc Alçar, un espectacle de monòlegs de Paramount Comedy i l´actuació d´Enrique Bunbury.