Published On: 8 de novembre de 2012Categories: Uncategorized

International Citrus Congress – ICC 2012

El Palau de Congressos de València acollirà el International Citrus Congress - ICC 2012 organitzat per la International Society of Citriculture (ISC) del 18 al 23 de novembre de 2012, amb el títol "Cítrics i Salut".Els cítrics tenen una llarga trajectòria a...

El Palau de Congressos de València acollirà el International Citrus Congress – ICC 2012 organitzat per la International Society of Citriculture (ISC) del 18 al 23 de novembre de 2012, amb el títol “Cítrics i Salut”.

Els cítrics tenen una llarga trajectòria a Espanya, des del pomelo en el segle V, la taronja amarga o la llima en el X , les taronges dolces en el XV i les mandarines ja en el segle XIX. Hui en dia Espanya disposa unes 330.000 hectàrees de cítrics, amb una producció de 6,3 milions de tones, convertint-se en el primer país exportador de fruita fresca sent més del 50% de la dita producció exportacions.

El congrés s´estructura en sessions plenaries i ordinàries, tallers i exposició de postllis, i serà un excel·lent fòrum per a estabelecer nous vincles i col·laboracions entre els participants.

Per a més informació consultar la pàgina web.