Published On: 1 de novembre de 2012Categories: Uncategorized

International Conference on Textile Coating and Laminating 2012

La International Conference on Textile Coating and Laminating, l´única i més multitudinària reunió del sector en la matèria, ha triat el Palau de Congressos de València després de la pausa experimentada fins a 2010, any en què la reunió va ser...

La International Conference on Textile Coating and Laminating, l´única i més multitudinària reunió del sector en la matèria, ha triat el Palau de Congressos de València després de la pausa experimentada fins a 2010, any en què la reunió va ser ressuscitada al passar la seua organització a les mans d´International Newsletters Ltd, el major proveïdor d´informació sobre l´ús industrial del tèxtil.

El favorable impacte de la sostenibilitat i el lideratge de la RSC seran alguns dels temes claus que es discutiran en este congrés, incloent la importància de la monitorització del seu impacte a llarg termini. El programa inclourà debat sobre el paper de les solucions més innovadores i el paper de la RSC i el respecte al medi ambient en els processos d´expansió global.

Les últimes notícies aniran apareixent en la web oficial.