Published On: 28 de abril de 2022Categories: Congressos

La digitalització en l’odontologia i la sostenibilitat, claus de SOCE València 2022

Aquest congrés nacional, que reuneix més de 800 persones, aposta fermament per la sostenibilitat en la seua organització

Més de 1.500 metres d’exposició, un altre dels punts forts de SOCE València’22
“La seu triada enguany és el Palau de Congressos de València, un espai modern, versàtil i que s’ajusta a la perfecció a les necessitats del nostre congrés. Va ser, especialment, dissenyat per a atraure turisme de negocis a la ciutat. Un objectiu àmpliament complit, ja que fins hui s’han celebrat 3.000 esdeveniments en els quals han participat més de 2,1 milions d’assistents”. Amb aquestes paraules dona la benvinguda, en la web del congrés, el president del comité organitzador, Rafael Vila.

Unes paraules que agraïm molt, també, des d’ací i que ens fa il·lusionar-nos encara més amb l’arribada imminent de l’esdeveniment.

SOCE València 2022, que se celebrarà el 29 i 30 d’abril en el nostre edifici, té com a principal objectiu donar a conéixer els últims avanços en tecnologia i protocols digitals en l’odontologia. Per això, comptarà amb la participació de ponents nacionals i internacionals que centraran les seues intervencions en com optimitzar la digitalització en el sector, tècniques digitals i algorismes de nova generació en impressions digitals sobre trasplantaments, entre altres temes de gran importància.

A més oferirà a professionals el “Congrés Full Digital”, una app pròpia que permetrà la interacció amb l’usuari, i el “Speech Corner”, un lloc trobe que se situarà en la nostra àrea d’exposició, per a fomentar el networking entre les persones que assisteixen.

Un congrés sostenible, que aposta per l’economia circular

Paral·lelament a les conferències, aquest esdeveniment comptarà amb més de 1.500 metres quadrats d’exposició comercial, on destacades empreses del sector mostraran l’última tecnologia en l’odontologia. I tot, amb la sostenibilitat com a protagonista.

Els estands estan fabricats amb materials reciclats i reciclables. Utilitzem fusta que compta amb les certificacions FSC i PEFC, així com amb la Norma GLOBAL G.A.P. per a la cadena de custòdia CoC. Les moquetes, una vegada finalitzat l’esdeveniment, s’emporten a un punt verd.

Quant al mobiliari, s’ha optat pel que reutilitzem en el Palau de Congressos durant anys. Quan veiem que té algun mal estètic, es gestiona perquè continue tenint una segona vida en alguna altra empresa o comerç.