Published On: 19 de setembre de 2023Categories: Uncategorized

La FSO torna al Palau de Congressos de València amb la seua nova gira: Henko

Film Symphony Orchestra presenta la seua nova gira HENKO!

El Palau de Congressos de València es converteix, una vegada més, en el lloc clau on la Film Symphony Orchestra sempre sorprén el seu públic. La capital del Túria serà la seua tercera parada de la gira i la societat valenciana ja està desitjant veure a la orquestra actuar de nou.

Després dels seus grans èxits pel món, i el gran acolliment que ha tingut les gires que han passat pel Palau de Congressos de València en els últims anys (La millor música de cinema, la seua última gira KRIPTON…), aquesta nova aventura musical et transformarà amb la seua impressionant posada en escena, HENKO, la gira que proposa una commovedora experiència inspirada en les millors bandes sonores de tots els temps. HENKO és un homenatge a la valentia, al canvi interior i naix de les melodies més emblemàtiques de pel·lícules com 007: Skyfall, Mulán, Indiana Jones i el temple maleït, La Roca, Star Wars: Obi-*Wan Kenobi, Super Mario Bros, Desdejuni amb diamants, El Padrí, Pocahontas, Harry Potter i el calze de foc… entre moltes altres!

La coneguda orquestra s’instal·larà en el Palau de Congressos de València l’11 de novembre amb dues sessions; a les 17 i a les 21 hores. Tria la teua en prement ací!

En HENKO, la inigualable Film Symphony Orchestra i el seu carismàtic director Constantino Martínez-Orts t’acompanyaran en un emocionant viatge musical sense retorn!

Que no t’ho expliquen!

Més informació en filmsymphony.es