Published On: 25 de novembre de 2022Categories: Espectacles

La Granja de Zenó, el fenomen infantil que va trencar tots els rècords en els principals teatres del món arriba al Palau de Congressos de València el 30 de desembre

Riuràs, ballaràs i cantaràs novament amb tots els teus amics de La Granja. Disfruta dels teus personatges favorits en un espectacle únic.

El xou infantil inspirat en el reeixit canal de Youtube La Granja de Zenó, amb més de 100 milions de subscriptors a tot el món, torna als teatres. Una nova experiència única en el gènere on portaràs al límit tots els teus sentits, en un xou immersiu, que et permetrà transitar per les quatre estacions de l’any acompanyat de les seues millors cançons.

A més, tens l’oportunitat de triar l’hora que més s’adapte a tu! L’espectacle comptarà de dues funcions; la primera a les 16:30h i la segona a les 19:00h.

Amb més de 30 milions de subscriptors en el seu canal de Youtube, La Granja de Zenó s’ha convertit en un referent de l’imaginari infantil de mig món. Bartolito el gall, la vaca Lola, Pepe el lloro, el cavall Percherón o el mateix Zenó són ja protagonistes indiscutibles de la infància de la majoria de xiquets.

La seua primera visita a Espanya no es va quedar tala. Més de 30.000 espectadors van gaudir de les aventures de Bartolito, Zenó, la vaca Lola i la resta de personatges de La Granja.

EL GRAN GALL, compta amb un increïble desplegament de producció amb més de 200 metres quadrats de pantalles led i efectes especials d’última generació, que generen el marc ideal per a gaudir d’aquesta gran aventura.

Converteix-te en el protagonista d’una història sense igual on riuràs, ballaràs i cantaràs novament amb tots els teus amics de La Granja. El millor pla familiar per a aquest nadal a València.