Published On: 21 de novembre de 2017Categories: Espectacles

La Màgia de Surg For All

Surg For All és una associació sense ànim de lucre que va nàixer fa quasi tres anys amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'assistència quirúrgica en països del tercer món.

Surg For All és una associació sense ànim de lucre que va nàixer fa quasi tres anys amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’assistència quirúrgica en països del tercer món. La forma que es plantegen d’aconseguir-ho és formar personal de quiròfan, metges i infermers, amb professionals compromesos i després, dotar al seu hospital de l’equipament necessari i tutelar-los, fins a considerar que són autosuficients per a posar en pràctica les tècniques apreses. En este temps, amb l’ajuda de particulars i empreses, han format a 21 metges i personal d’infermeria de diferents hospitals en 38 actuacions distintes

Han sembrat coneixement i suport sincer a la millora dels servicis quirúrgics i ara, com “recompensa”, tenen noves peticions de suport en projectes que, a més, comencen a tindre més envergadura, tal és el cas de la sol·licitud per a un projecte de ginecologia que permeta previndre el càncer de mama i el d’úter d’unes cinquanta mil dones en cinc anys. Fan “magia” per a obtindre fons i equipament que, encara útil, és rebutjat en el primer món per no estar a l’última.

Ara, per a fer màgia, donen el seu suport cinc mags que oferixen el seu bon fer i tot el seu afecte per a recolzar la seua Màgia. El 22 de desembre, Al Palau de Congressos de València, Auditori 2, Dario Piera, Juan Gurrea, Ángel Blanco, Sofía Lerma i Coque Cueto oferiran dos gales en els dies previs a Nadal, una amb aire familiar a les 18h30, per a xiquets i majors,  i una altra, més orientada al públic adult a partir de les 21h00.

Dario Piera serà l’encarregat de conduir ambdós sessions i anirà introduint a cada un dels mags citats. La Màgia de Surg For All, la vostra màgia, es plasma en els somriures dels pacients atesos en els hospitals on formen professionals sanitaris, però es fa des d’ací amb el suport de tots. Ajuda a transmetre esta Màgia on més falta fa.

Les entrades, i més informació sobre estos projectes en la web ((https:http://surgforall.org/es/noticias/2017-la-magia-de-surgforall.php)  i en Gestió Entrades (http://es.gestionentradas.com/). Són numerades i totes al mateix preu, 15 euros. No et demores o perdràs els millors llocs.